Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene lažu da će izaći sa mnom, do ovog nivoa još nisam stigao...
jesil kaze stavio celog, jesammm....kaze ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
I veceras potrazi me, znas gdje ces me naci... tamo gdje te uvijek cekam... u svojoj masti.. .u nasim snovima. Ma sta znaci to vrijeme bez tebe?! Da ti si jedna jedina... vlasnik srca moga... mojih snova i mastanja. I ako me ikad budes trazila u tim daljinama, potrazi me u svojim snovima, jer dobro znas gdje ces me naci.....
❤❤🧚‍♀️🤩🐉❤❤
sto se mene tice neka glume meni je fino.
Ako kazu da lazu da li lazu ili istinu govore?
šta me briga jel zadovoljena jer ja jesam
Sad sam se zabrino jbt
Tako i moja bona,mi se trudimo a one nas prave budalam
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Moja treba kaže da uvijek doživi organizam prilikom žeganja sa frajerom.
Kad kaze najveci ti je u mahali...
@nexxy kralju, legendo, caru, fahu, ma nasmijao si me do bola. Hahahahah
orgazam se ne moze "odglumiti"... zenu osjetis kada je na vrhuncu!
kako majke ti😅pa nije kvačilo ccc
@slavuj pa ako imas iskustva onda znas kako se zenino tijelo ponasa na vrhuncu, bez obzira na zeninu volju... kod samog orgazma misici su u grcu a zena u datom momentu ne vlada svojim tijelom... samo kazem ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto ispade da smo mi ugroženi a ne one,tko vlada svijetom jednom je rekla velika Margaret Tacher,rupa,odnosno ONA,..sve se vrti oko rupe,doslovno rekla žena,..
Kada zenski dio shvati da je i u njihovom interesu da imaju orgazam onda ce prestati da lazu a do tada tesko njima u krevetu sa "debilima" .... Sex je veoma vazan za zdravlje i postarajte se da ga odrzite na nivou ... vazno napomenuti da muskarac nije kao vibrator nego je i vise od toga ...
Ma nema problema, samo lažite