Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOLE RAT ŽIVIO SEX,DOLE PUCANJE ŽIVILO TUCANJE
Po ovome koji je pisao ovo,svi su muskarci sexualni ovisnici. Kao sto pero rece \'\'meni je ona svaki dan pred ocima\'\' :)
raja, imam problem. moja ne moze da podnosi moj tempo i ucestalost. Obicno se ljudi zale da su zene nezadovoljene, ali kod mene je obratno. mogu udarati i češati k\'o lud. ima li mi pomoci???
Ovisnik u svojim tridesetim trazi ovisnicu sa promiskuitetnim zeljama!lozinka \"vijera ne bitna nego samo zelja\"!
majkemi ovaj sto ovo pise sigurno vise ne moze se sexati pa sad nekog pravi budalom.VISE SEXA MANE MRZNJA.
Kamo srece da su svi seksualni ovisnici. Bilo bi puno manje frustriranih osoba koje svoje frustracije uzrokavne nejebanjem prenose u poslovni zivot.
Kažu da je priznanje prvi korak ka izliječenju. Ja PRIZNAJEM,sexualni sam ovisnik,i o to teži slučaj
ma možete vi pričati šta god hoćete - ONA je meni stalno pred očima!!!