Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, posle ovih pitanja tesko da ce biti drugi spoj
Valja prvo naci nekoga za taj prvi spoj, i to je postalo sve teze kamoli nesto vise
Nije “Probite” nego “Probijte” seku vam probijem nepismenu.
na prvom spoju najmanje je vazno sta govoris i sta pitas nego nacin na koji to radis. 80% je neverbalna komunikacija. a velik vecina ljudi ne bi znali postaviti neko neobicno pitanje kao sto je" sta bi ponjeo na pusti otok?" a da bude prirodno i neusiljeno
Jel mislite spoju u zivo tj u 4 oka ili virtuelno¿ Vecina ovih pitanja se sazna preko drustvenih mreza bez ikakvog sastanka i postavljanja istih
ProbiJte led u podnaslovu. 'em vas nepismene.
Odakle prepisujete ova sranja ? Opisi osobnost sladoledom ? I to vam savjet ?? Sto je ne pitati zasto jesti jabuke kad moze banane, isto smisleno i inteligentno ko vasi prjedlozi.
Možda samo neko prvi treba skinuti ćega :)
Ako nemas para mozes se i u majmuna pretvorit s pitanjima/odgovorima - dzaba ti
ovo su pitanja samo za kratki spoj
Mogu li ti polizati pupak
koja ti je kamata i da li je fiksna?
Pitanja ko sa Mirc-a. Ovo se nekad zvalo ASL, a danas haman neka nauka.
Ako ista od ovog upitas, nes jebat
Gdje radis,kolika ti je plata,sta vozis i zivis li jos s materom. Ostala pitanja nisu bitna ove cetiri stavke su kao test na ispitu,ili prolazis ili padas.
Budimo realni žene traže samo sigurnost. to znaci ako imate keša imat ćete žena uvijek. za jednu ili hljadu noći imat ćete. a mi obični smrtnici koji prolijevamo znoj mi dobijemo ono dobar si ti momak ali nismo kompaktibilni. naravno da ima izuzetaka ali većina ih je površna gleda izgled, status i materijalno dobro. ako će pcku unovcit tvoja je.
U sustini, najbolji nacin da upoznate nekoga i provjerite da li mu je stalo i jeste da mu postavite ovako glupa pitanja. Nekad se treba praviti kao da ste puno losiji nego sto jeste. Onako, malo, da vidite neke stvari.