Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaš ti stranče, da sva moja sreća stane, u onu malenu jamicu na njezinom obrazu. Ne znaš ti stranče da moj zagrljaj nije samo zagrljaj, već snaga Utjeha. Cio moj svijet stane, u tih, pola metra kvadrata. Kada nju zagrlim.
💚💚😘🧚‍♀️🐉💚💚
Ja nekako mislim ako osjecate stres jer se blizi vjencanje, manite se trikova i savjeta, bolje pogledajte osobu preko puta vas i dobro se preispitajte jer nesto tu ne stima. Tijelo uvijek daje najbolje signale :)
pa nebi ni pravio svadbu, glupost
Probusis kondom, oplodis curu "slucajno" i vjencate se brze bolje. Tako ces se rijesiti troskova i stresa zbog savdbe jer ces odrzat vjencanje a ona ce biti presretna jer je "nisi ostavio".
Ne nosim. Kazem curi da ispere anus. Voli anal. Samo idem u pogresnu rupu.
Moj savjet - kad ste spremni da se udate/oženite, lijepo odete kod matičara sa osobom koju ste izabrali, i sa 2 svjedoka. Obavite to za nekih desetak minuta, pa onda može neki party/zabava s prijateljima i ljudima koje volite, i gotova priča. Nema djeveruša, nema puno belaja, pa nema ni puno stresa.
Ako se ikad zaljubim i oženim, ja cu ovako uradit.
Pa veći je stres prilikom razvoda jer znaš da gubiš 50% imovine
Lol, citava ceremonija vjencanja je za druge, inace bi svi otisli u opconu i potpisali papit i zavrsena stvar.