Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je. Dajte samo pozitivno. Nemojte vise o kokuzanluku. A vidite da narod ima. A kad se ima moze se.
Kad bi se ukinuli mobiteli izgleda niko nikog ne bi ni upoznao a brak bi postao misaona imenica
Tišina zna kako se voli bez dodira. Znam i ja to je moja tišina. Ponekad prija,često znači,ali i mrači. Izaberem manje boli. Čutim i u tišini volim. Jedne oči ,jedne usne i ruke. Dodire te koje samo razumu tišine. U njima ti i ja postali cjelina i dio tih tišina.
😊😘😘❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️🌙⭐️
Ljepa su to vremena bila prije 10ak godina spotted sarajevo zezanje sa rajom pisanje sa curama koje misle da si ti taj bio na tramvajskoj stanici. Prođe sve prebrzo...
staviš neku na spoted ako se sazna da si ti provališ se ko niko
A kako to preko spotteda-a, da i ja pokusam? Dje je to?
Doslovno svaki post na Spotted stranicama izmišljaju admini. Ta stranica je mrtvi clickbait. Presmiješno je da je ovo vijest!
Danas joj priđeš, digne nos kao da je Pamela iz najboljih dana haha.
Bitno je samo da su se upoznali i zavoljeli, nije bitno kako!
Ja sam svoju maznuo na pricu. Ali neka vam je sretno