Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ako ne stavite 20 zajednickih selfija na fb ili instagram ne vazi se da te voli
prava ljubav se stice vremenom...kada vise nije ni bitno kako izgledas ....kada se po noci budi i stavlja ruku na celo da vidi imam li temperaturu, kada se istinski brine za mene i kada se boji da bi mogao ostati bez mene.....i kada nam zajedno nije nikada dosadno :)
I kada trpi tvoje vječito komentarisanje po portalima
da....upravo tako
Ljubav je livada po kojoj magarci pasu.
Ako vaš partner..ako vaš partner..ukoliko vaš partner... Tutorial za balvan ljubavnike.
test
samo nastavite sa ovim glupim clancima. nisu zene dovoljno glupe pa treba da na osnovu ovog zakljuce je li ih neko voli ili ne
Danas ste nesto sve uce,pojasnjavaju ti i objasnjavaju.Pa zar je covjek na tolikom nivou emocionalne zatupljenosti da mu neko treba crtati voli li ga neko.
@sociJolog nikad ne podcjenjuj ljudsku glupost...vidis li ko nas vodi ima 25 godina i uvijek isto? Po meni gore nego da neko crta ko ga voli.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
E cuj ljudi ne vole dijelit hranu, to je najgora navika koju mozes povjerovati fuj fuj. Ili kad neko u društvu jede a ne ponudi. Nećes se nista najest od zbog tog podjeljenog komada više