Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja zena se naljutila na mene samo zato sto me je bivsa cura drzala za chunu. Stvarno ne razumijem?
Fato, ne s.e.r.i. !
Studija Univerziteta Oxford ranije je pokazala da su Novozelanđani \"najviše lijeni muškarci na svijetu\". Kolko su im to crnogorci platili?
Ja sam Muji ruku polomila jer je popunjavao ukrstenicu sa slikom neke gole zenske! Kazem ja njemu: Pa zar to da mi uradis sad na Ramazan? A on mene jos pita da li znam hemijski simbol za Sisonijum - kaze 2 slova!? I kad sam ga mlatnula polomila sam mu samo ruku... Jednostavno ne volim kad gleda druge zene pa cak ni u ukrstenim rijecima !