Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaku sam volio, svaku... Ali najvise volim sebe...
O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim opet bih gledao niz kej kao niz prugu i opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bih samo nju ni jednu drugu
A travestiti nakon treceg sastanka
odakle si ovaj clanak iskopo hljeba ti
Ja se , kao muskarac , jos nikad nisam zaljubio na prvom sastanku ...
ZALJUBIM SE 5-6 PUTA U ROKU OD TRI MINUTA.....VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM ZENE ALI ONE MALO MANJE VOLE MENE
Hajde ne glupirajte se i ne furajte se. Da se sutra neko zaljubi od vas ovako mišljenje ne bi ni postojalo, ni pomišljeno a kamoli izgovoreno. Pa šta više se boljite zaljubiti. Koja glupost!!! Edo: Ljubav?, Ljubav je smisao života.. O.o :)
e sad ispade kad god sam koju upitao da sam se i zaljubio, de ba strucnjaci ne prdite u vodu-klobukovi skacu... nije muskarac ako nema mooda da doticnu damu na primjeren nacin (pri)upita jer sa nekim trebama fakat nije fazon ako je ne upitas istu vece...
@pregib Tvoj problem je sto ocito nisi dovoljno inteligentan da bar zavaras zenu, ako vec ne suosjecas. Pametni i sarmantni muskarci uvijek dobiju. Ali i na to priroda ima odgovor. Pametniji i sposobniji muskarci sire svoju lozu, onim glupim odumire sjeme.
Stručnjaci kažu da rezultati govore kako muškarci i žene imaju sasvim različite poglede na ljubav: kakvo zapazanje :D nas problem je taj sto ne gledamo kakose zena osjeca u pojedinim situacijama, jer mi ipak gledamo samo kako cemo spr.cit i kad ce nam dat, kad bi malo se osvrnuli prema njima ono da ih makar 10% razumijemo i postujemo vjerujem da bi nam dala bez otimanja :D
LOL e kenj** puno
Ma Šemso je car. Pardon Mile je car a Šemso paša :))))))
za svoj kur..valuk ne trazi opravdanje u istrazivanjima sexualnih strucnjaka, kao jer su svi takvi ili u nasem balkanskom primitivizmu. Svakom dajemo za pravo da vrednuje po svom licnom osjecaju.
a ne znas da je ljudska rasa napredovala iz najprimitivnijih promiskuitetnih plemena sa zivotinjskim nagonima u nesto sto danas ti zoves balkanski primitivizam.
@volim Briga me to sto ti siris noge cim vidis nekoga, ovdje je zalosno sto se velike pare trose na istrazivanja u kojima biste vi lagale i stimale istinu da ne ispadnete kur.ve. Onda se to plasira kao cinjenica i ljudi zive u lazi jer je tebi Cosmo rekao da si snazna i zahtjevna zena sa standardima pa ti i tebi slicne to pricate po ovakvim anketama ignorisuci ono kako se zaista ponasate.
@volim svidja mi se kako razmisljas... volio bi da si ti moja cura :DD
ma odmah sam je zavolio, isti dan. pricas bezveze. i dalje ne mogu bez nje, jedva cekam da dodje s posla.