Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Imam 2. Imam 3. Nisam još najvjerovatnije niti ću 4. Nemam problema 5. Nemam roditelja jednog ubijen od strane VRS 6. Nisam 7. Nemam
Mit da muskarci nisu ranjivi i osjecajni, prolazi samo do ranih dvadesetih. Ili kod onih sto su ostali na nivou tog mentalnog sklopa. Izgled je vazan na pocetku, a ako se veza razvije u ljubav, postaje najmanje vazan. Ljubav, ne zaljubljenost. Iako drago nam je kad suprug/supruga lijepo izgledaju, iako nije od presudnog znacaja u pravim odnosima.
#Poznato je da muškarci povećavaju broj žena s kojima su spavali no to nije nešto oko čega trebate brinuti, jer je to stvar prošlosti.# Šta je pisac htio reći?
Ili je ovo suplja ili kod nas vrijede druga pravila. Ne da se moras truditi nasmijati curu, ne pomaze ti ni ako provaljujes kao Louis CK. Izgled je svakome bitan faktor.
Koliko brinem žena mi dala nadimak Intzko 😄
Čuj nije bitan izgled...
Za Pašalić Enisa je najvažnije da je zanat dobro pečen.
Ovo je vjerovatno pisala zena.
Sigurno.
Ko god da je pisao,vjeruje u bajke .