Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm Sandzo jedva ona rece DA Vidi ti to opet veceras sa njom.
uhljebovska posla
A jest romantičan, na dan grada je pitao da se uda za njega 🤣
uživajte...do prvog djeteta
Prelijepo! Momak je baš lijep, kulturan i lijepo pjeva! Šta je vama ljudi? Zašto ste toliko negativni? Na sve imate loše komentare. Bogami, mi smo najbolesnija nacija, ništa i niko nam nevalja. Presititajte svoje živote malo. Presaburajte se malo. Nek živi ljubav. Pozabavite se svojim životima!
ne bi pausaliziro ali ogavan neki mentalitet. svugdje su. ne daju prezimena ali loza Turrrkovvic, Karrissik. Kuje i Kajev....itd itd.
sejffovic da ne zaboravimo.kao slag na tortu.
ljudi moji.svuda su. on8 do rata bili tu.neprimjetno manje- vise. ali mi poslije saznamo da vecina opasnih su korijenom Sandz. recimo Zorrrnic sto je onu djevojku...pa oba Chellla. pa Cccaccco. ima tu nesto. zestok mentalitet. pa Kaarissikik
zna li ona u sta se udaje( osim ako i ona nije Sandz)., nego brate kako su " visoki". Sve eno ko i Gaanic. cij u Vihecnici.pa to ni Biistricanima ne bi od blama palo na pamet.
Jeko ovaj?
Dogodine opet kako je krenuo…
Za dva mjeseca pedala nazalost
procitaš komentare debila sa klx i skontaš koliko je bitno koristiti kontracepciju
Stari moj nek ti Big olaksa muke, tek ces sad da vidis sta je jebada u zdrav mozak. Sto bi rekli Camile ozeni se, ides u bolji zivot.
Raja gleda previse filmova, de sta procitajte hebo vas babin babo
Konjina
Fuj vise ovog tipa. Ovako je prosio i prvu zenu u Sarajevu, i ovo veceras samo preseravanje da njoj eto nesto dokaze. Neka se kupi odakle je dosao i zeni sandzakuse a nase djevojke neka i ne gleda. Nije on bez razloga dva puta razveden u kratkom vremenu.
Nema djevojke za koga da se udaju osim za sandje i face i sposobni za sve sto jest jest
sposobni za udarati i omalovazavati zene
kakav saban, cim vidis prezime sve ti je jasno.