Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se na njima da su teske sifre...
Razvod za par godina najdalje. Oni koji imaju dobar brak, oni ne pricaju o tome, nego uzivaju.
Jevrej,treba li sta vise?Ne,nisam antisemit,ja niti drzim sve novinske kuce na svijetu,niti Holivud,niti najvecu drustvenu mrezu..nista ja to nemam..kad vidite Arapa plasite se da ce biti bum,ali kad Jevreji drze sve onda ste antisemit kad to kazete...klasika
ovaj gori od bakira
Dzaba mu sve kad je uhljup
sve u redu ali privatno joj suprug? A sluzbeno nije? 😂 i sve na stranu, oni su par postali i obavezali se na zajednicko vrijeme i prije nego sto je on postao bogat, respekt za to...
nikakav su par realno..bas nespojivi nekako...al et..
@mimi1 a sta znam, ne ulazim u to, nastranu kako djeluju ali vjerujem da su kompatibilni, dugo su zajedno, i prije bogatsva a i u njemu a valjda je to bitnije od toga kako izgledaju kao par..
tajna uspjeha vaseg braka su pare
čim se drže nekakvih pravila nametnutih ništa od toga
Tajna uspjeha našeg braka je kvalitetno vrijeme koje provodimo zajedno Lako je tuđim kolcem gloginje mlatiti.Zivio bih i ja fino da imam milijarde,a uz to malo raditi.Dođi kod nas sa zenom i budi na birou 15 godina,nogirala bi te prvu godinu braka. Jbg,tako ti je to.
Kurcem* :D
na njima je sve prosjecno.. jedino sto on ima milijarde...
Ima li i ovaj imovine od 7000 kermi ko kirbas😂😂😂
ružni i prebogati
Nije ni on na Facebook konstantno nije ovisan covjek zna sta radi
Handroidi.
jesul se upoznali preko fba
ugovor o vezi??? to tajna braka?