Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"2015. godine prešao na islam za koji se počeo zanimati još 2014. godine" :-) Denisu Muhamedu bas upala sjekira u med. Citava dva-tri mjeseca se zanimao islamom prije nego sto je ozenio malezijsku princezu. Ali razlog za ovu potpuno nevaznu vijest je sto je neko negdje presao na islam, a to je za Kliksovce prava poslastica.
@ZIKOrobija možda je se osunetijo
@Mustrafa(ŽarkaMuća imaš li sestru, mater, rodicu, čovjeku da preporučiš
Papiruša. :P
princeza nosonja
Ružičasti muškarac koji se "udomio" bogato pa će cijeli život jesti tuđu hranu, gledati ženu koju ne voli, dodvoravati se cijeloj njenoj familiji ... I ružnjikava ženica, izolovana od svijeta i stvarnog iskustva koja vjeruje u jednoroge i tako perfektno sudbinsko poklapanje gdje njen muškarac iz snova doživljava religijsko prosvjetljenje 4 sekunde nakon što nju upozna. Perfect match
To samo Klix da kaže da je tipični Holandjanin Muhammad Abdullah😂
Od Mehe mi se pjeva pjesma. Volim majko siroticu hahahaha
Nekako mi je kratko vrijeme da bi mu covjek povjerovao.A princeza sa ovolikim nosom da mora travu pasti vazda bi bila gladna
ona nikako ne moze srknut malu s mlijekom mora veliku narucit
Udala se za papire.
imaju ljudi privatnu vojsku, ee moj Bake sirotinjo
fina bogami princeza
e cuj holandzanina samo mu fali van ispred prezimena
09:36 / 14.08.17 Svadba od 80.000 KM: Kad Predrag Bajramović ženi sina Rasima, čitav grad "gori" Na ražnju vo od 200 kilograma, u hladnjači stotine litara pića, stolovi prepuni hrane kao u hotelu sa pet zvjezdica, a nevjesta, njena buduća svekrva i rodice zanosno igraju u svadbenim toaletama vatrenih boja i ukrasa. I tako tri dana.
jesu cakani
Brate poruzna...
Saban im pjev'o!
@The Herceg ... i dzej.
Sjeti se moje pjesme. A ja cu... tvoga lika. Ima jos ljubavi.
svima drugim sunnijama islam pali adrenalin za akciju,tipa samoodpaljenje medju kjafirima ,al samo ovog princa smiruje