Luksuzna zabava
25

Lauren Sanchez i Jeff Bezos proslavili zaruke, jedna gošća zbunila mnoge: Otkud ona tu

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jeff Bezos i Lauren Sanchez u drušrvu porodice i prijatelja proslavili su zaruke na Bezosovoj luksuznoj jahti vrijednoj 500 miliona dolara.

Veliku zabavu organizirali su nešto više od dva mjeseca nakon zaruka, a slavlju su se pridružile Bezosove kolege iz svijeta poduzetništva.

Na jahtu u Italiji tako je stigla Wendi Deng Murdoch, američka poduzetnica kineskog porijekla koja je suosnivačica Artsyja, internetske platforme za prikupljanje, otkrivanje i prodaju umjetnina koja surađuje s više od 4000 umjetničkih muzeja, galerija, sajmova umjetnosti i aukcijskih kuća.

Uz nju, Bezosu i Sanchez pridružio se i Bill Gates koji je čitavu večer bio u društvu Paule Hurd. Njihovo zajedničko vrijeme samo je još jedna potvrda njihove ljubavne veze, za koju se saznalo u januaru tokom muškog finala Australian Opena.

Lauren je podijelila nekoliko fotografija, a na jednoj od njih pozira s prijateljicama medju kojima je i reality zvijezda Kris Jenner.

"Odakle Kris ovdje", "Kris je posvuda", "Kris vam nije trebala", nizali su se komentari.

Podsjećamo, da Jeff Bezos ne planira štedjeti na Lauren, bilo je jasno kad ju je zaprosio 20-karatnim dijamantom čija je cijena veća od 2.5 miliona dolara.