Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac Klixovog istraživačkog novinarstva.
Na svakoj svadbi se samo umori čovjek jer je skoro svaka seljakluk.
Svi trebamo imati barem 7 komb. Odjela pa Bosanci smo i Hercegovci... to nama treba... kad imamo političara za kamenje mačku o rep.... valja krasti na sve strane... tako da ta nabavka opada...
Trebate prepraviti naslov u: Sta je potrebno jednom paru ukoliko je zadnja svecanost na kojoj su bili mala ili velika matura a od tada su se podvostrucili u obimu.
Svadbe izbjegavam, jer u zadnje vrijeme duze traje svadba nego brak.
U ovom čudnom vremenu gdje narod ima sve manje novca i gdje nema više onog druženja po gostima ti meni,ja tebi dođem,sve se manje ljudi se odaziva na svadbu.Ja sam kao momak išao svakom i trošio dobre pare jer sam bio budala.Kad sam ja zvao te iste pola je našlo neki razlog što ne može.Tako da i ja sam nedavno odbio kulturno poznanika koji me zvao na svadbu i zaželio im srecu i znam da su se naljutili,neka su,ne obazirem se previše i vodim svoju brigu.
Svi znamo kako to ide......skromni mladenci pa mala klopa bude poneseš u pađe suhog mesa malo plesanja možda i cuge i adios.
Na svadbe ne idem, i kazem ne zovite me, niti mi se trosi na poklone i odjecu niti mi se ide u taj haos
ja svaku svadbu prosao sa 20 KM, ako se baca i na serbe, gledam da cvaju razbijem prije svadbe
Ma koliko god da je potrebno a da se razumijemo ova cifra i analiza nije relevantna, ove danasnje svadbe mi se iz dana u dan i sa svakom narednom svadbom na koju odem sve vise gade svojom povecanom dozom seljakluka i laznog predstavljanja. Svakako je to postao cisti biznis i iskazivanje dominacije, od gostiju do mladenaca. Broj svatova koji se poziva i novac koji se potrosi za svadbu nema veze sa stvarnoscu. Sve je postala predstava za javnost i drustvene mreze.
trebaju valjda i gaće za svadbu uz potkošulju
mogu i posrane gaće ne divi se samo da ne dismr
NiDZe veze. Bio sam na 10tak svadbi i ni za jednu (osim svoje) nisam kupovao posebno odijelo, kosulje.. a sigurno ne potkosulju, nit sam isao kod frizera mimo redovnog sisanja. Sve sto sam potrosio je 50-100 na cascenje.
seljačka posla.....
Kupiti potkosulju? Hshahaha
ne zovi me, ne traži me