Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...neki pjesnik davno reče, oči su ogledalo duše...
Dunja i ja čitam i ne vjerujem, zar ima ovako romantičnih duša na klixu ? :)))
...ja samo citirah...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni se sviđa Monika Beluci,a zaljubljen sam u Milu Kunis
jos gore..i ja sam. ;)
pa normalno, bez pogleda nema ništa! ako netko ne gleda u tebe niti te doživljava samo ako si budala ćeš prići toj osobi i inzistirati na upoznavanju, ali ovo mnogi muški mozgovi ne mogu da shvate!
"Dakle, ako osoba u koju ste zaljubljeni više gleda u vaše oči i lice nego u vašu stražnjicu, grudi ili druge dijelove tijela, veće su šanse da i ona ili on osjećaju ljubav prema vama." WOW kakav zaključak! Bravo naučnici, bravo KIX.ba! Bravo!
E, čuj im istraživanja, pa, oči su ogledalo duše......oči ne mogu ništa sakriti......ništa 😉
moje ne mogu ...znaš...vidiš ... :)))))
heheheee...ljubim te...imal' kiše..... ;-*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e baš ste otkrili toplu vodu e svaka vam čast hvala na ovom velikom otkricu "ako gledate grudi, guzu... zelite odvuci u krevet... ako gledate u oci onda bi vezu hu-ha" joj bravo izumitelji
Al' ipak izgled i ljepota prvo privuku. A onda se uvjeris da zakon fizike, da svijetlost putuje brze od zvuka, ipak jos uvijek vrijedi. Na pocetku je djelovala bistro, dok nije progvorila.
*progovorila
ne gledaj me u novcanik, gledaj me u oci :(
moram ispasti primitivan i reci ponovo kako je sve ovo glupo i uvrijedljivo za inteligenciju citati :D. gledaju oni u oci dok ovi posmatraju slike nekih osoba i donose zakljucke sta bi se moglo tu desiti, ljubav, pozuda ili nesto trece.hahahah
Ja svom stalno govorim, gledaj me u oči dok pričam!
...prošetaj...nisi nimalo duhovit
Jel to jedino što umiješ, kad ti ponestane riječi korisitiš se vulgarnostima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad ne vjeruj ženama i ovim nekim rekla-kazala istraživanjima.
ma ima istine i u ovme clanku