Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jos jedno istrazivanje koje nikome ne treba, no dobro navikli smo na takva
hahaha kako nije zanimljivo, ispade da ne volim ono sto volim ili je obrnuto haha. ;-)
Pedala gasa je najjaca u bmw-u x6 :)) sta vam je! Iskreno jedno je paliti se gledajuci na ekranu, a drugo je valjda doziviti isto na svojoj kozi
Žene griješe i kod izbora obuće, što je sasvim vidljivo na slici iznad. Deformišu stopala, krive kičmu, trpe bolove od rana i žuljeva, hodaju duplo kraćim koracima i nikom ništa..
Pa vjerovatno si u pravu, za ove dvije.. ali juče gledam jednu krupniju djevojku od možda nekih 17-19 godina, kako na nekim ubitačnim platformama ide niz strmu ulicu veoma sitnim koracima.. Bi mi je nešto žao..
Jedina stvar koju zena zeli je da joj muskarac cita misli. Pa zar je to tako tesko? :)
Sto im zadadoste tako tezak zadatak, nije ni malo lahko citati misli. ;-)
Pa dobro ima ti i ta mjesta, to je vec lakse. hahaha ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aha, Znaci dovesti malu kuci, upaliti "Silence of the lambs" i spremna je, check!!
Meni je moj prijatelj rekao da njega strasno uzbudjuje kad vidi dvije lezbe da se ljube. Odoh ga nazvati da mu kazem da je on podsvjesno zena zapravo, evo kaze ovo tzv istrazivanje, pa nek' se prijavi na test, gurnu mu tampon i puste video :)
Đe će ga njemu gurnuti? hehehe
Znas ti dobro gdje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...sad ću lijepo da ćutim, ko zaliven :)
...tutim, tutim ;) : -*
Svakakvih debiloza će ovi "doktori" smisliti kako bi uzeli pare, a kako bi dospjeli u novine i postali poznati. Zna se dobro šta pali žene...(nešto me stid reći) hehehehhe
Novčanik pun love?