Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ono, baš liči na ženskaroša...
Glupo!!! Voljeti nekoga 40-50 godina nije u tome da je neko zgodan i lijep. Prije ili kasnije ta ljepota podje. Ova zenska je glupa ko noc!!! Sve u svoje vrijeme treba prozivjeti i dozivjet, a pri tome da se pazi da ostanes covjek i da ona druga strana u tebi uvjek vidi osobu od prvog dana na koju se moze osloniti i imati povjerenje!!! A ova ocekuje da tip sad razmislja o tome sta ce biti za 50 god :) a nemaju pojma sta ih ceka sutra a ne za 50 god :/
imam tri zelje..1 da mi Bog oprosti grijehe 2 da vlada mir u svijetu i blagostanje 3 da dozivim 70 god uz voljenu osobu..
Žena sigurna da će joj muž doživjeti 70-u. Ovaj jadničak s njom možda ne bi doživio ni 50-u. Pobjegao je na vrijeme. hahaha Nikada nije kasno reći ne :P
Pošteno
Drvosjeca da sam ja,a ti da si dama... Da li tada bi zeljela,ljubav medju nama?
Joj, sta joj sve rece :p Sa ovakvom idejom, ovako cmizdravu i ja bih je ostavila...
osta suha starka
Možda će te i voljeti sa 70 god ali će sigurno tad jebat mladju :3
A daj sta ce jbat sa 70, kako ? :D
Pa evo ovako nešto slično ako te baš zanima pogledaj http://goo.gl/jLWlyT
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eh et ona zna hoće li uopšte doživjet 70 a ne da ga još pita hoće li je voljeti tad.Šta sve Zemljom hoda ccc
I neka. je kad hoces puno da s**eš.
Fakat je glup fazon. Ne znam zasto svi osudjujete momka. Cura od vjencanja napravila cirkus.
Kada je rekla zenskaros, mislila je voli se "cesati" o zene u metrou...a tako i izgleda.
kako glupa ideja kod ženske. lik je htio imati lijepu uspomenu na svoje vjenčanje i ona mu priredi ovakvu grozotu. nakon ovoga i ja bi je ostavio.
jest kreten ccc
čuj on kreten. evo ti minus.
hahahh ovi kinezi sve bolesniji od bolesnijeg