Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blacked.com
Sandra je prešla na drugi level
Zaljubila se u njegov široki ogroman nos! I njegovu dušu i karakter 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mladencima sve najbolje u budućem zajedničkom životu, ali zašto je ovo vijest.
Budi noćas tu u pjesmi napisanoj otkucajima moga srca. Budi noćas tu, nek te čežnje moje dodiruju, kad već ruke ne smiju... Budi noćas tu u stihovima koji žude sva ona mjesta gdje nikada nismo bili i nikada nećemo biti, putove kojima ne prolazimo da ne bi morali kriti... Budi noćas tu u pjesmi žudnje, čekanja i straha, budi tu, samo budi tu do posljednjeg stiha, do posljednjeg daha...
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajde vi sto napadate za rasizam, proguglajte koga su Hrvati BiH iz svoje kvote poslali za veleposlanika u Japan, potrazite tko je Benjamin Markin :)
Once you go black…
Burn the Coal, pay the toll :^)
Nebi niko birao crnca da ih pornografija ne promovise. Platit ce carinu u svakom slucaju, to je neizbjezno. Pa ce kasnije ko Ika Ferrer Gotic kmeciti da je svi moraju voljeti i spasavati.
Fudi otvori sezonu sa crnim čunama, ova nastavi. Tu smo donji.
Da li su je sva 5 guzila ili samo on. Sve u svemu poslije ove čamuge bošnjo nema šta tražiti kod nje. Pičić joj je sad ko bermudski trougao, proguta sve što mu se nađe na putu.
Iskreno iz želim sreću. Ali su im male šanse.
Licemjerni komentari "finih" koji se groze rasistickih komentara u ovom slucaju protiv crnca. A zive u mjestima koja dijele sa narodom koji ovdje zivi stoljecima, koji su zapostavljeni totalno, nema ih u skolama niti u jednoj jedinoj instituciji u ovoj sugavoj drzavi. Brinite se za Rome i to su ljudi, pustite se stranaca koji ne zive s nama i ne dijele nasu sudbinu...
F U J
JARO zakopao tomahavku duboko , mala se okreće prevrće ko čigra. Fuad na Aparatima
Crno ti se pise Sandra!!
Ako Su ovi Sto komentarisu ovog crnca da Su rasisti s sta Su oni doveo je svojih cetvooricu ugljesa na vjencanje Pa Sto nije Nele bijelce prijatelje doveo,Sve je to isto U pet Deka.
Čestitam lijepoj Hercegovki. Sve najbolje.
26 bez glave