Posebno vjenčanje
220

Hercegovka Sandra i njen izabranik John napravili genijalno svadbeno slavlje u Čapljini

D. J.
Foto: Facebook/Mjesna zajednica Gabela Polje
Foto: Facebook/Mjesna zajednica Gabela Polje
Čapljinka Sandra Karačić i njezin izabranik John izrekli su sudbonosna "Da" u njenom rodnom gradu i napravili feštu za pamćenje.

Na Facebook stranici Mjesna zajednica Gabela Polje objavljene su fotografije vjenčanja para koji živi u Manchesteru, a koji su se nakon deset godina veze zaručili na vodopadu Kravice, a onda i vjenčali u Gabela Polju.

''Da je netko 1999. godine Johnu rekao da će biti gabelopoljski zet, vjerojatno bi mu se slatko nasmijao'', započinje objava na Facebooku.

Kako navode, John Bosnu i Hercegovinu nije niti poznavao, a za Hrvatsku je čuo tek putem imena legendarnih nogometaša poput Šukera, Bobana i Bokšića iz sjajne generacije Vatrenih.

"'Srećom pa se isti nađu i Bog nekad krivom crtom piše pravo...' Baš po ovom djeliću teksta jedne pjesme su se kao lego kocke pronašli naša Sandra i John. Bez obzira na sve različitosti, imali su petlje, ljubavi, povjerenja i vjere u sebe...", navodi se između ostalog.

Njihova svadba u Hercegovini bila je posebna. U hotelu President sjedinjeni su bili običaji, obredi i tradicija različitih kultura, stvarajući tako jedinstvenu i nezaboravnu proslavu.

Inače, Sandra je iz rodne Čapljine otišla prije nekoliko godinu u Englesku raditi kao menekenka gdje je upoznala Johna za kojeg se u konačnici i udala u Gabela Polju.