Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On: 30 godina, zavrsio dva faxa, diplomirani inzinjer, 190 cm, 80 kg, govori 4 jezika, vozi Audija, ima petosobnu dvospratnicu s garazom i dvoristem. (samo stomacina od 80 kila, vozi golfa keca, pokvarenog, puna pepeljara drine. Zivi 5km od dobrosevica) Ona: 28 godina, odvjetnica, 170 cm, 55 kg, grudi velicina C, otac joj direktor i vlasnik 2 fabrike. (brkovi kao Miso Kovac, kosa masna kao kajmak. noge i pazusi dlakaviji od bizona.)
tuga kako se unistava brak i mladici i djevojke vode na pogresan put (pogresan iz mog ugla gledanja) .tj ovaj alat ce im olaksati i poticati
fb gurvaluci. pa onda malo kurcogram. pa onda do ludnice da ti dijagnozu uspostave.
Jedna opasna opcija od fb, ali i dobra jer stidljiva osoba može nekoga novog upoznati bez da ima nekih neugodnih posljedica, ali što se mene tiče opciju treba zabraniti osobama koje imaju status "u braku", kako bi se "mogućnost" prevare smanjila.
E Marče ti ćeš u džehenem šta radiš od ljudi
mi se već upoznali, zakasnio si :D
I opet će krivit Cukenberga jer nemaju živote i jer se raspadaju veze i brakovi. Insan je kriv, nema tvorac ove društvene veze ništa s tim.