Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CAO
sretno valentinovo
Nemojte ni internet koristiti i to vam je zapad nametnuo. Donosite bezveze zakljucke:) ali iskreno i ja sam protiv komercijalizacije takvih stvari!!!
Zar ovo nije zabranjeno po islamu?
Ja to ne slavim. To je kršćanski praznik: Sveti Valentin, koji je komercijalizacijom nametnum kao Dan zaljubljenih - jos jedna licemjerna podvala i nametanje zapada. Meni je dan zaljubljenih onaj dan kad se pazi na voljenu osobu - a ja na svoju pazim svaki dan. Sretan Sveti Valentim svim kršćanima širom svijeta koji ga slave!
@doctor x slažem se sa tobom potpuno
vala procitajte pa kritikujte, doslo u VeronU , a ne doslo u Veroni... bilokoji, respect ;)
Veron?! E moj TI, procitaj pa kritikuj...
\"da su ankete u SAD-u pokazale da čak 15 posto čestitaka za Valentinovo djevojke pošalju same sebi\" ko o cemu, zene o ljubavi
Jadno... Ako je čovjek spao na to da ljubav pokazuje jedan pišljivi dan u godini onda neka hvala.
e moji sarajevo-x u \"Veronu\" ili u \"Veroni\" ????? rodni grad Romea i Julije.....
taman je zaljubljene briga za danasnji dan. trehaju se sve u 16.