Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razumjela bih tražiti kućnog ljubimca ovako! ali brak ne! sinoć o zabrani rijaliti s*anja a sad ovo!
@ZmajevoSrce1 :D traže ono nešto!:) da se konačno smire!:) a nikako da nađu! pa na kraju daj šta daš ! bljak!
@ZmajevoSrce1 ;) glupače
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sad će ti doći naš Amel Ćurić. On uvijek pobijedi na svim takmičenjma.😂😂🙏
sve za popularnost i pare bas kao i nasi politicari😂
otac ti se vratio u Bosnu jel te to stid reci
Ja imao ne pune 3 godine kad je poceo rat, a ova mlada od mene dvije godine, upamtio sam dosta toga a cak se sjecam neki dogadaja i prije samog rata, ne kontam kako ljudi koji su imali godinu dana i nisu prosli kroz rat mogu rec da im je bilo tesko.
Ove se nase zene samo ofiraju. Isto onaj bachelor, gdje treba mejka sa 20 njih a bira jednog na kraju, normalno da je nasa isto bila. De bolan malo dostojanstva.. neceg, ta znam
kako je ona tesko djetinjstvo zapamtila sa 4 godine???
A on zlatan, nevinašce...bivši striper?! Hahahaha, lijepo kaže naš narod - Našla krpa zakrpu :)
to kengura oženila daBogda
Sranje u Ruandi ..
Каква босанка? Шта је то?
Sloba to je sine, tvoja majka koja te rodila :)
Moram razocarati top komentatore, ali ove djevojke se ne planiraju udati u rijalitiju. One ovo samo koriste kao platformu za dobijanje medijske paznje od koje kasnije dobro zaradjuju. Ispratite malo kako svih 50tak ucesnika ima instagrame i uzasno velik broj pratilaca. Sve ce oni ovo naplatit haha
Kad joj ga katolik utrpa. Pišam se po ovakvoj.
Ova nije čula za aneks sedam .
Seven sins :)
@ogledalce ali je zato otšla na sedmi kontinent ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vazda babo kriv!
Dio clanka sa australijskog sajta; de zeno ohani sta nas brukas And despite Bronson’s welcoming smile, the first thing she said to him was, “Can we get rid of that eye ring”. The drama only escalated during the couple’s honeymoon, when she repeatedly yelled at her TV husband, asking him to “shut the f**k up” while on a boat.
kurvaluk