Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U muško - ženska prijateljstva vjeruju samo levati. Nisam pravio probleme oko toga ali sam cure koje žele da izlaze sa muškim prijateljima puštao da traže drugog momka i da se okanu mene. NIje to za mene...
Slažem se, potpuno normalno razmišljanje
Tri najbolja prijatelja su mi prijateljice, nikad nista nisam imao nit pokusavao imaati s njima, kao ni one sa mnom a da nije u okviru prijateljstva. Samo zatucani misle da se moras pofatati cim imate razlicite spolne organe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa dobro ovo za muške prijatelje je istina. rijetko će koji muškarac željeti da bude prijatelj za ženom koja mu se ne sviđa. poznanstva da, prijateljstvo neko iskreno - male su šanse.
Pa nema jace misije, nego kad riješiš trebu kojoj se nisi svidjao
Mnogo si onda zaostao.
Mala ćuna malo samopuzdanje
Neki očigledno nisu imali istinskog prijatelja. Bilo to muško ili žensko... Čim ovako pišete u komentarima. Ne znam jeste li zatucani ili poglupi ili nesigurni u sebe. Normalan narod njeguje godinama musko/zenska prijateljstva, bili oni u vezama sa drugim ljudima ili ne.
Nabildaj ti malo više desnicu ruku. Trebat će ti.
Tipična britanska budala zrela za onih Geordie Shore, Farmi, Big Brother-a i slično. Na osnovu izražavanja se vidi da mu je mozak manji od makova zrna tako da brate od tebe sigurno niko, ko iole ima pameti, neće uzimati savjete
Mal pipek.
E neš dobro proci bildercicu..
Interesantno da zene u 90% slucajeva zele biti prijatelji sa muskarcima koji su uglavnom zgodni i ljepi i uspjesni.
Bez muških prijatelja jer će mu se dopasti tvoj prijatelj la da ne dolazi u iskušenje. Ovi likovi što provode 25 sati dnevno u teretani su derpaši, nema šanse da peovodiš toliko vremena sa oznojenim polugolim muškarcima i da ko curica se gledaš u ogledalo i poziraš i onda kažeš "da meni se sviđajj djevojke što pitaš?"
Pa ko si, jbt?!
Ovaj je jos uvijek dijete u glavi kojem su povjerenje i rizik nepoznati pojmovi. Ne pomaze ni lokacija ako hoce prevariti. Cuj sifre, jaro bi izgleda bio i inspektor. Musko-zenska prijateljstva mogu postojati, koliko god to njemu koji ide od sebe i zagorjelim komentatorima na Klixu bilo cudno.
Je znam jel brat skontao da mu djevojka moze ostaviti telefon negdje pa otici na drugu lokaciju. Mora malo poostrit pravila
Ljudina bi je cipovao najradije.
nesigurni jadnicak, misic ti nece pomoc dom ne ojacas svoj karakter
Drž' se ti bajo gvožđa,za drugo nisi.
Pa ima svakakvih budala i na jednoj i na drugoj strani. Krpa uvijek nadje zakrpu, od pamtivijeka
U te gluposti o musko zenskim prijateljstvima vjeruju samo naivne zenske, pa to je jedna od vecih zavjera 20. i 21. vijeka...ponudi mu se pa ces vidjeti...ne boj se neces pokvariti prijateljstvo ako te neka budala i skine sa ...haha, e pa Boze