Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ben je i dalje vece musko od nasih kockastih glava sto se puknu kreatinom i onda oblace ofirne uske majice.
@bezimen, upravo si opisao kockastu glavu koja se krije iza nick-a Trollanje
Trol, upravo oni profinjeni, visoki, vitki, elokventni, nenabijeni tipovi zavode žene, dok napucani muževi pumpaju tegove, ogledajući te diveći se sebi. Pozdrav od vitkog.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Onaj osjecaj kad su i zene muzevnije od tebe...
Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud) "Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan njom, nce uci u Dzennet." (Tirmizi) "Najblagoslovljenija je ona zena koju je najlakse opskrbiti." (Ahmed) "Zena nece putovati osim s mahremom -rodjakom" (Buhari, Muslim)
@Prettobom Totalni idiotluk sto si napisao, a jos veci idioti od kojih si "posudio" kazivanja.
jako bitna informacija, koga libo racku za kakvu nedefiniranu amebu..
A kako se ušteka?
poštujem..
hahahahahahaha
Hahaha ovdje se nacitas komentara i ismijes se za cutavu godinu hahaha
Ma marš u PISZDU OČEVU!!!
@V for Vendetta Hahahaha 👍✌
Kod nas postoji dosta muskarača koje ne znaju jesu li muško ili žensko, predlažem da promijene pol kako se ne bi patile.
FUJ!
svaka cast hirurgu na kvalitetno uradjenom poslu, i samom benu na odrzavanju.