Prvi sastanak i upoznavanje
0
7 načina kako imati uspjeha s djevojkama
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma muskarci su zesci kreteni,pogotovu nasi primitivci!!!!!!!!
Nekim muskarcima za neuspijeh su uvijek izgovor\"sponzoruse\"-to govore samo ovi koji naravno nemaju ni love ni auta a kamo li sta drugo za ponuditi djevojci ili ovo sto imaju kao neki autic i stancic pa misle da su ko milioneri i eto ispade svaka cura se za njih lijepi SAMO radi toga...neki muskarci su stvarno smijesni!!!!
U pravu si potpuno... a plus i sto su najnafuranije i snobovi samo takvi.... pogotovo Sarajke. Svaka cura iz manjeg mjesta je sto puta bolja (i kao cura i kao osoba) od jedne Sarajke.
Zene sa ovih prostora su jedne(jadne)od NAJNEEMANCIPOVANIJIH NA SVIJETU!!! To mozete pitati svakog muskarca koji je sredio nesto van svog sela.
@ Golf V E mali jadiko, Bogme nije tako, nego sinko ti nemas mud*a, nije do toga sto ti nemas auto, nego jednostavno nisi dovoljno musko pa te nijedna nece...pisi komentare kad ti narastu mud*a, do tad ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ :p
nije lose da procitas
Uvezi tog novca i auta sto pisete. Pametan muskarac nece se razbacivati odma da se pokaze da je on neki dzek, bit ce diskretan o tim stvarima, a pametna zenska nece to ni traziti. Samo seljaci se furaju sa auticima da bi zbarili nekakvu trebu, zbare seljancicu koja se pali na njihova auta i posle kao fol sve se zenske pale na novac i auta. Seljakluk cisti.
najbolje odmah pokazat kuburu iz gaca i po njenoj reakciji odma se sazna dali su jedno za drugo :-p
Oplaka nekim komentarima lol.
Upravo tako,svaka vam je kontradiktorna.Prvo kazete da ne treba pokazivati interes za njom a zatim da treba da joj se daju komplimenti.Dje veza?
tako je samo uporan treba bit i njesto ce vec je8eknut kad tad ne bio ja fuki
kaze treba znat kad treba odustat, a sta je s onom izrekom - ne jeb3 lijep nego uporan? heheheh
auto+pare,al radze bi ih peco na rijecima nego parama.covijek se ipak osjeca bolje;)
a broj 9 obavezno na sto pored ključeva od auta ostaviti kutiju crvrnog Marlbora od 3,10 KM , nema veze što je u kutiji sarajevska Drina :)
U zivotu se svodi na prodaju. Ne dobijamo sto nam pripada,no sto \"iscenkamo\". To vazi i za partnera. Najbitnije je naci potencijalnu zajednicku temu.O prirodi,odeci,letovanju,zimovanju...nikako o ljubavnoj vezi.Tada su osobe opustene,za to vreme ispitivanje \'terena\'.Blago-opustajuca masaza,jos ako se zenska nalazi u \'ovulaciji\'.... Prvi utisak je najbitniji. Elem,za gey-parove obratite se Pipi ili Jeremy ili Srb-in. U tom domenu oni su exsperti.