Slastičarna u Sarajevu
47

La Delicia odjenula praznično ruho: U novogodišnjem ambijentu počastite se omiljenim slasticama

Vaša omiljena slatka oaza La Delicia u naš grad donosi ono što će nam izmamiti osmijeh na lice, očarati i raznježiti: novogodišnje dekoracije, prazničnu idilu, odličnu ugostiteljsku ponudu i omiljene slastice.

La Delicia tim je ove godine kreirao novogodišnju idilu koja će prizorom, zvukom, okusom i mirisom dozvati novogodišnji duh u našem gradu. Prostor ispred La Delicie dekorisan u novogodišnjem duhu, mjesto je u kojem se svako od nas vraća u djetinjstvo, a sigurno će se najviše veseliti oni najmlađi. Svako od nas u sebi krije dijete koje se skriva i samo čeka trenutak kada će izaći. Tako da osim djece i roditelji u ovoj prazničnoj oazi proživljavaju sretne emocije.

U svom prazničnom odijelu, La Delicia vas poziva da prošećete do ovog dijela grada i uživate u najukusnijim delicijama. Vrata La Delicie otvorena su svakoga dana na adresi Patriotske lige 38, Jezero, od 07 do 23 sata, a iza njih vas čekaju raskošni mirisi i ukusi, koji će u spoju sa odabranim zvucima i ambijentom, oživjeti sva vaša čula i povesti vas na slatku avanturu.

S obzirom da je vrijeme darivanja, izaberite i slastice za vama drage ljude, jer ljubav sa mirisom čokolade savršen je dar koji se ne odbija.