Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijeratni električar koji je sa firmom Kuvet varao povratnički narod po Srebrenici,Alija Budnjo.Isto tako je pomenuti tajkun sagradio džamiju u Sokolović Koloniji i iz iste tjerao ljude,u smislu ovo je moje.To je Bozije gospodine električni,nećeš nista ponijeti sa sobom sem dobrih djela,DIKTATORE vrati ljudima dionice pa onda glumi gazdu,nemoze omča na dunjaluk
Sto nas svijet voli rijec "kultno"! Sve je kultno: filmovi, muzika...evo sad i kamp naselje! To je taj provincijski mentalitet: Ovo nidje nema vako.
naselje za Arape
Komentatorski pesimizam
Jel oaza tajkuna i peracha para?
To je prije rata, sedamdesetih i osamdesetih bio auto-kamp, pun prikolica. Kamp se zvao Idu dani. Ko je imao prikolicu a bio bez garaže ili dvorišta za nju, ostavljao ju je u kampu, i tamo dolazio da rošilja i spava preko vikenda, kao što neki idu u vikendicu. Okupi se društvo u kampu, po čitav dan tu vani, roštilj, sunčanje, cuga, vicevi, i mnogo radosti.
@mirsad52, restoran Idu Dani je bio restoran, nešto sasvim drugo koji nije veze imao sa kampom Idu Dani.
@apscinencija, pa nije sve u seksu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)