Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma joj ko nije sretniji kući kad se ne radi??
@OtokaBoy ne zajebaji :P
@OtokaBoy svaka čast onda brate, tvoja žena će biti sretna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kako neće biti sretnije,nijedna vise ne zivi sa svekrvom,gdje ces vecu srecu. Niko je kuci ne nadgleda,spava duze,malo radi,malo tv,malo vise facebook...gospodja prava.
Sretne su samo zato što obavljaju polovinu posla zaposlene žene. Svi ti poslovi čekaju i nju, ali samo za jedan prima platu.
Propustili ste napisati najrelevantnije stvari - ko je sprovodio ovo istrazivanje, gdje, na kojem uzorku i - kada. U naslov ste stavili "kucanice" a u tekstu pise "Sami jedna od sedam žena ILI MUSKARACA koji ostaju kući kazali su da su nezadovoljni ..." Dakle, rijec je ispitanicima oba spola koji ne rade neki posao za druge. Prirodno da su manje nezadovoljni od onih koji "ne ostaju kod kuce" nego rade vani.
da, daaa, ja znam i zaštooooo :)
jao fujjjjj
Kaže neće da rađa djecu i pravi ručak. Ganja karijeru. Ako je karijera popunjavati tabele u Excelu za 500 KM, onda vam čestitam i divim vam se. Tako ste uspješne i nezavisne sa tim silnim novcima. Obavljanjem tog posla pokazujete da ste daleko sposobniji pol i da možete prihvatiti i najodgovornije i najteže zadatke.
Ima ih koje sve to uspiju vjeruj mi, i rodi djecu i napravi rucak i ima karijeru koja nije ispunjavanje tabela za 500 KM.
sreća je stvar izbora.
sreća dođe i prođe.. u svemu.
ko kaze da su kucanice sretnije....kvalitetno istrazivanje nema sta....
i muskarci su najsretniji kad dodju iz lova sa jelenom
@unmibh Ako je Jelena zgodna.
@WilliamCostigan koja nije nakon pet-šest piva...
Bas....sve se bojim da su sretnije....
Naravno da jesu. Pogledaj porodice u kojima muzevi dobro zaradjuju, imau svoje privatne firme, biznis... zene po pravilu, u 90% slucajeva napustaju svoje poslove i ne rade. I to je potpuno razumljivo, evolucija se kretala u tom pravcu hiljadama godina
@Paralelopiped Svaka cast zena koja voli tako živjeti neka izvoli.... Ja ipak preferiram neovisnost....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I onda kazu nisu zene za kuce :)
Anketa se ocigledno nije provodila u BiH.