Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ishlape? 😂
Pohvale ili povale?
Više povala, više pohvala. Napredak je li.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Internet u šoku! Tiktoker otkriva da ste cijelog života pogrešno govorili izlape.
Lijepo je čitati na Bosanskom jeziku
Kazem izlapiti, ali nevezank za to - ko je htio naucio je neato novo ko nije uhvatio se sllva ko pijan plota…
ubaci H gdje treba i gdje ne treHba...a mozda i S
Ko radi,taj i griješi, znamo da si zelio napisat izlapi
Ishlapiti nije slavenska riječ. A nije ni turcizam.
zato sto su gazirana
Pa dobro...i ja sam prva 4 razreda osnovne skole ucio tzv srpsko-hrvatski pa samim tim i dan danas kazem izlape...ali ne vidim nista lose u tome da se sad kaze "ishlapiti"
Znaci ona su u sustini gasirana, vauuuu
Zato što su gazirana 😂
Pa izadju svi baloncici i nema vise baloncica
Nestajanje mjehurića hahahaha, a naslova članka wtf…
Ko se sjeca prije ratne Cocte i Cole, e to je bilo nesto, znaci kad popijes jednu staklenku oci ti budu ko u Huge koliko te spale... Kad ubacis kamen u flasu sva u pjeni izadje a sad i kad je muckas nista ne pjeni!
Kakva li je pak ovo riječ? 🤔
Realno sad kupiš litar ili dva cole, već naredni dan je skoro izlapila. Moja neka teorija jeste da su im one plastične boce sve tanje i tanje, sjećam se kao mlađi, prije 20g, da su baš deblje bile, a sad tanke ko list... Inače ništa se ne moze mjeriti sa onom u staklenom, pa onda limenkom.. ali eto najbolje bit na običnoj i mineralnoj vodij, sve ostalo je otrov, pa i oni 50% i "100%" sokovi..