Skupocjena vila
41

Zavirite u kuću u Beverly Hillsu koju je kupila Serena Williams

Klix.ba
Američka teniserka Serena Williams preseljava se iz vile u Bel Airu u vilu u susjednom naselju u Los Angelesu - Beverly Hillsu.

Samo nekoliko dana nakon što je za 11 miliona dolara prodala kuću od 560 m2, 36-godišnja sportistkinja kupila je još jednu skupocjenu nekretninu - vilu koja je koštala šest miliona dolara.

Očekuje se da se Serena tokom jeseni uda za svog partnera, suosnivača Reddita Alexisa Ohaniana, a prošlog mjeseca par je dobio prvu bebu, kćerku kojoj su dali ime Alexis Ohanian Jr. Serena se porodila u West Palm Beachu na Floridi, gdje je njihova primarna rezidencija.

U novom domu imat će jednak luksuz i jednak broj kvadratnih metara kao i u Bel Airu, sa pet spavaćih soba, pet kupatila i sjajnim pogledom na Los Angeles. Eksterijer je u španskom stilu, što je uobičajeno u južnoj Californiji, ali je u unutrašnjosti sasvim moderna.

Mramorne površine u kuhinji i namjenski izrađeni elementi kuhinju pretvaraju u pravo umjetničko djelo, a oko vile je dovoljno zelenih površina, prostor za roštilj i mali bazen.