Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kol'ko košta taj printer da uzmem malom nek' se dijete igra izakuće?
Koliko li je otporna na zemljotres 😂
Neznam sta su isprintali za 12 sati,sta je sa temeljima,staklima,krovom i ostalim stvarima.Postavite video pa da ljudi vide da to nije to.
Ma na gotove temelje samo zidove isprintali. Onda stavio neko stolariji, pa krov, pa struju, pa vodu, kanalizaciju, izolaciju, pa pod, pa rasvjetu, pa opremio... 12 sati samo zidove štampali.
Printali kuhinjske elemente direktno na zid, i to za svega 12 minuta
A tornado odnese za 5 sekundi.
Podržavam razvoj tehnologije al postoje teska pteseravanja cuj 3d printer kuca. Najbolje bi bilo od kartona kucu napravit da neko moze pisat gluposti
ja se sjecam jednom 99 kad sam sliku pritao na hp deskjetu... uspio sam za samo 8 sati... dakle pih 12 sati... nista posebno. ja tad nisam dobio clanak...