Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fina gajba al zabačena
Da si gledao snimak, vidio bi da nije zabacena, nego je skoro u centru. Nego je on posadio drvece okolo da ima privatnost i da djeluje zabacena.
-Pitali neku babu, koja je prvi put izašla iz svog sela pa otišla u grad, kako joj se čini grad ? -Kaže baba,..ma nije loše,...samo daleko !
moze li se certifikatima ovo, po zakonu, uzeti
Mogu li se ja zaposliti kao cistacica,naplacivat cu po m2
pravo džiberski
Nudim 1KM kao Branković!
lijepo, krasno, divno, ali i suvisno i nepotrebno... covjek i u dosta manjem prostoru moze uzivati u zivotu...
Pokloni meni kad ti ne treba :D
klixeri jeli vi testirate vade stranice i sa tabletima i drugim browserima dali funktionisu ? ocigledno ne ..ili ne dovoljno!
ako hoce kljuć za kljuć....moj dvosoban stan za njegovo ovo...imam lift...a volja mu i stepenicama da kondiciju odrzava...nema ih puno nekih 500 kom...
hehhh majkl http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
No Coment
A dok su djeca bila tu trebao im je toliko prostor za život?!
Uh da je kakav kredit pa ovo uzeti
kliziste
Nema klizišta u Čikagu
al zato ima bljuzge kad se snijeg otopi