Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee sto je ovo lijepo,mozes se zaganjat sa zenom bilo gdje bez straha da ti djeca upadnu
hahahhaha jer su djecica zakljucana u zajednickoj sobi, pored tolikog prostora...? xD
Sto me nasmija, bogami si u pravu. Prelijepo je sto jest jest. :-) 9gag Ma ne moras djecu zakljucavat, dok te nadju sve vec gotovo. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Što je imao dobar ukus Marfi, extra izgleda vo sve.
Ovdje mozes da se ukenjas na pola puta od bazena do kuce, ako ti prituzi. A cisto sumnjam da je ovo Marfi kreirao, mislim da je ipak zvao dizajnere za interijer, osim ako je ni on nije ovakvu kupio.
a remzijas gleda hollywood exes :)
ma zaboli me gu*ica za ovo dajte nesto normalnije ccc
kupatilo mu je strava...
Upišao sam se...
11.9 mil. $
Ja ne vidim razliku između one vikendice na Jahorini i ove kuće...ko jaje jajetu :D :D :D
a ovo je atraktivna nekretnina a ne ona stu su nam postavili u onom clanku najatraktivnije nekretnine u BiH.. ali ovo je Edi zaradio svojim talentom, predobrim stand up nastupima i filmovima nije mu ostavio babo (alija)
"Eddieja Murphyja" :-) Molim vas, smilujte se i prestanite sa ovim.
Nije novo. Cak mi je jos uvijek smijesno kad vidim ovu nakaradnu kombinaciju srpskog i engleskog, kad Edija provuku kroz padaze. Sve nesto mislim dozvace se pameti i prestati kopirati Hrvate i njihov nakazni pravopis.
Vidim mu tu bivšu ženu Nicole u Holiwood exes emisiji, kaže ne želi da je ljudi znaju samo po tome što je "Eddijeva bivša", a svaki put kad joj piše ime na ekranu ispod stoji Eddies ex. Ironično. A mogu mislit da joj se bilo teško rastati od ove vile :)
Vala vrijedi 12 miliona, prelijepo je.
a zasto ovo nije "iz snova"?
zato sto nasem kokuzu ovo jest, a onome ko ima samo jos jedna nekretnina!
Dobra kuća sa okućnicom, vrijedi svakog dolara.
Bezveze... :P