Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to kućica na drvetu, nego je drvo u kući.
kratko rečeno: sranje kroz gusto granje.
kuku onome kome se zalomi suša.
Vise na blender lici nego na kucicu neku gdje bi covjek zivio .
Kad se pocne perutat to drvo i raznorazni mravi i insekti hodat po njemu, a samim tim i po kuci, pokajat ces se legendo...
Meni je ovo skroz fino.
ljudi imaju cudne ukuse..... jedino mi se svidja samodostatni sistem procisavanja kisnice za vodu i napajanje solarnom energijom. ne ovisis ni o kome, imas svoju vodu i struju.
Staklena ćenifa cool
Prelijepo izgleda, samo ima jedan problem s drvećem u zatvorenim prostorima - čistoća drveta i lišća zavisi o vjetru i kišnim padavinama u prirodi. U zatvorenom prostoru se na njemu taloži prašina i teško se može čistiti.
Ko ima novca ima i za ljude da ciste :)
..zivjeti s prirodom!..
Lici kao one Nindje po Sarajevu
Liči kao? 😂😂😂😂
@TuzleDoSarajeva ti LICIS KAO da si novinar klixa