Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje vole gemišt. Cvatu ko lude.
Takodjer, jako vole zeleni caj.... Ja svake sedmice, jednom, zalijem ih sa 2 do 3 supene kasike hladnog zelenog caja.... Prija im zeleni caj... Vidi se po rastu lisca.. i brze rastu novi izdanci. U drugom cvatu orhidje ima vise cvjetova. Probajte...
Vjerujte, ovo je sve prazna priča. Samo zalijte orhideju rakijom ili dobro tekilom (50+ flaša) i vidjećete kako će se razlistati. Uz lotos, orhideja je najljepši cvijet, definitivno, i zaslužuje da pije najbolja pića.