Kuća i ured
16

U Sarajevu otvoren ekskluzivni Beko shop

(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Ekskluzivni Beko shop otvoren je danas u sarajevskom naselju Marijin-Dvor, u ulici Hiseta na brojevima četiri i šest. Kompletan prostor Beko Shopa je uređen po novom konceptu gdje se sav asortiman izlaže u segmentima i po novom konceptu brendiranja Beko, s novim logom.

Beko shop se prostire na 180 metara kvadratnih prodajnog prostora, a otvara ga firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundik i Blomberg za BiH. Ovo je 20. Beko shop u BiH i deveti u Sarajevu.

Beko shop je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO, BLOMBERG i GRUNDIG, te malih kućanskih aparata. U ponudi se može naći veliki asortiman Beko samostojeće tehnike - veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, električni štednjaci, ugradna tehnika, lcd, plazma i klasični televizori, mali kućanski aparati i slično. U ponudi ima preko 1.000 različitih proizvoda.

Beko pripada Arcelik grupaciji i jedan je od vodećih brendova u Evropi po tržišnom udjelu za bijelu tehniku.

Beko se trenutno prodaje u preko 100 država, a Beko proizvodi se koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. Beko je i dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i zelenu tehnologiju.

Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performnsama.

Osim Beko proizvoda u Beko shopu mogu se naći i Grundig proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se i ovaj brend vraća u Bosnu i Hercegovinu sa sve većom ponudom televizora i elektronike.

Na dan svečanog otvaranja za prvih 50 kupaca osigurani su vrijedni pokloni, a prvih deset dana za sve kupce osiguran je popust od pet posto na kompletan asortiman.