Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupiš pumpu za ribice i staviš je u bure kupusa od 100 litara. Natakneš crijevo 1/4 cola na pumpu. Provedeš crijevo preko svake saksije, sa slovom u pričvrstiš crijevo u zemlju. Crijevo na kraju zapušiš a probiješ iglom da kapa kap po kap. Ja bih to prvo testirao par dana i uštimao pravi protok. Vjerujem da pumpa od 30km za ribice može dobro poslužiti dobro. Najveći izazov za te pumpe je visinski. Da pumpa podigne vodu na 1 m je nešto skuplja.Eto...
Ili jednostavnije , ako imas prijatelje, rodbinu , komsije, das im kljuc i odes na odmor. Sigurniji si za svoje cvijece, eventualnu poplavu ili pozar.
Evo godinama ne mogu na godisnji.. Jer ne mogu ostavit da mi se posuse biljke 😯
Ustekas šlauf pa nek se samo zaljeva🤣🤣🤣🤣🤣, hocu ga jos zaljevat, dosta sto ga drzim u kuci🤣🤣🤣🤣
Ma ja bi šmrk ugradio i kontroliso preko aplikacije, dakle sjedim na maldivima u onaj lezaljki i sami klik, smrkkkk🤣🤣🤣🤣
Ili daš ključ mladom paru koji nema stan da zaljeva cvijeće dok te nema
poslušajte moj trik: unajmim punicu na lijepe oči 🥺😌😚