Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NožOm otvaram najlakše, posvučem pod poklopac kod navoja, cap - kraj. Tri sekunde.
Nema veze "omekšavanje onoga što je u tegli", nego metal ima veći koeficijent širenja pod uticajem povećanja temperature nego staklo, pa se lakše otvori. Osnove fizike, ali ko bi to sve to čitao.
Koji ste vi glupsoni ,to je možda za mladi google narastaj,nemaju pojma o zivotu,a kako i ne bi imali,kad su babe i materesine stalno na sicijalnim medijrma🤮
U 5s otvoris sa debljim nozem podvuces ispod poklopca da izade vakum,kakvo plakanje i namakanje u toploj vodi budalastine
google translate
Pozovete Dragana Lukača ili Zahiragića😂
toplina ce omeksati ono sto drzi poklopac - izvini debilu novinaru jesi li ucio fiziku, jesi cuo za podpritisak i razmisljao o tome da sve metode u kojima koristis toplinu dovedu to toga da se vazduh u tegli pocne siriti pa se podpritisak smanji i da je zato lakse otvoriti teglu? generacije maloumnika
A nemoj tako. Da on tebi sad oko nargile postavi pitanje ne bi ti pojma imao.
Teglu pukneš od zid, daš ženi da to očisti, a onda uzmeš paštetu i jedeš sam na miru.