Tesla mašina za pranje i sušenje veša je savršena za male prostore

Sponzorirani članak
15.2.2019. u 16:04
5
Tesla mašina za pranje i sušenje veša je savršena za male prostore
5
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Idealno rješenje za sve koji žele uštedjeti prostor i novac na dva odvojena uređaja
Raširen veš na sušilici ili po stolicama i radijatorima u stanu, a pogotovo u hladnim mjesecima i tokom padavina, dobro je poznata slika mnogima od nas. Pored toga što takav način sušenja veša zahtjeva mnogo prostora, udisanje vlage i hemijskih isparenja deterdženata mogu loše da se odraze na zdravlje članova porodice.

Iz navedenih, kao i iz mnogih drugih praktičnih razloga, u posljednje vrijeme se sve više korisnika odlučuje za kupovinu mašina za sušenje veša. Ove mašine ne samo da suše odjeću na najbolji, najbrži i najzdraviji način, već i znatno štede vrijeme koje ste do sada trošili na prostiranje i višednevno čekanje.

Međutim, za razliku od mašina za pranje veša bez kojih je gotovo nemoguće zamisliti svakodnevni život, mašine za sušenje još uvijek nisu sastavni dio svakog domaćinstva, a najčešći razlog za to je nedostatak prostora. U malim kupatilima i uopšte stanovima, jednostavno nema dovoljno mjesta za obje vrste mašina, pa posjedovanje mašine za sušenje veša često ostaje daleka želja. S druge strane, smještanje ovog uređaja na mašinu za pranje može da vam uštedi prostor, ali iz estetskih razloga ova opcija mnogima nije pretjerano privlačna.

Najbolje bi bilo kada bi sve mogućnosti mašina za pranje i sušenje bile udružene u jednom uređaju. Tu na scenu stupaju kombinovane veš-mašine.

Ovi 2 u 1 uređaji osmišljeni su da štede i prostor i vrijeme, bez obzira na veličinu kupatila ili kuhinje. Također, uz njih ste pošteđeni dosadnog prebacivanja tek opranog veša iz jedne mašine u drugu. I naravno, kupovinom ovakve univerzalne mašine potrošićete manje novca nego prilikom odvojene kupovine ovih uređaja, što će se pozitivno odraziti i na vaš kućni budžet.

Brend Tesla prisutan je i u ovom, veoma popularnom segmentu uređaja za domaćinstvo. Renomirana kompanija Comtrade koja stoji iza ove robne marke, nedavno je predstavila Tesla mašinu za pranje i sušenje veša sa oznakom WW86490M. Uz moderan i elegantan dizajn koji se uklapa u svaki prostor kao dodatnu prednost, ova mašina će vašoj odjeći pružiti najbolju moguću njegu, zahvaljujući svojim naprednim funkcijama.

Veliki kapacitet bubnja ove kombinovane mašine (8 kg za pranje i 6 kg za sušenje veša), lako će zadovoljiti potrebe svake porodice, a posebno onih sa bebama i malom djecom. Snaga centrifuge od 1400 obrtaja u minuti učinit će da vaša odjeća bude odlično iscjeđena i prije nego što proces sušenja započne. Ova univerzalna mašina nudi i mogućnost posebne regulacije broja obrtaja centrifuge, kako biste je prilagodili tkanini koju perete i time otklonili bilo kakvu mogućnost oštećenja odjeće.

Tesla WW86490M dolazi sa 16 pažljivo podešenih programa koji čine simbiozu najboljih rješenja preuzetih iz iskustava sa raznim uređajima za pranje i sušenje veša, a sve to u cilju tretiranja vašeg rublja na najbolji mogući način. Odloženi start, posebni programi za različite vrste odjeće (sportska oprema, osjetljivi veš, odjeća za bebe, odjevni predmeti od vune, brzi programi i četiri različita načina sušenja veša), samo su neke od funkcija ove mašine.

Opcija "Moj ciklus" pruža mogućnost memorisanja najčešće korištenih programa, što upotrebu Tesla WW86490M mašine za pranje i sušenje veša čini još jednostavnijom.

Zanimljivo je spomenuti da, uz standardnu visinu i širinu, dubina ovog uređaja iznosi samo 47 cm, što ga čini idealnim za manja kupatila i uže prostore. Također, bezuslovna garancija od 5 godina nedvosmisleno ukazuje na nivo kvaliteta izrade i pruža dodatnu sigurnost pri kupovini i korištenju ovog sjajnog proizvoda.

Tesla WW86490M mašina za pranje i sušenje veša nudi kvalitet po pristupačnoj cijeni, što je karakteristika po kojoj su svi Tesla uređaji poznati i zbog koje su brzo postali popularni na tržištu. Ova kombinovana mašina štedi prostor i vrijeme, a prostiranje veša, čekanje da se on osuši i strah od mogućih padavina sada postaju prošlost. Na vama je samo da se opustite i uživate u dodatnom slobodnom vremenu koje ćete dobiti korištenjem ovog uređaja.

Za sve informacije o najbližim prodajnim mjestima možete kontaktirati sljedeći broj +387 33 756 100 ili poslati upit mailom na adresu: [email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: