Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor je \"otkrio\" ono o cemu su Mythbusters davno snimili jednu epizodu na Discoveryju. Ali vrli profo je zaboravio spomenuti da nije bitan samo broj virusa i bakterija na odredjenoj povrsini nego i njihova vrsta, tj. soj.
bolo doji pocesi ga meni!
sm.r.dil vama izmedju gu.z.ova kad dodjete s posla, ja taknem onaj prorez jos oznojen i pomirisem ma je.b.o ti kre.p.anu macku, kolje oci ko nozem.
True!
od wc šolje u uredu?? :D
kao i \"NOSANJE\" predmeta po kancelariji. ma bravo za pismenost.. :))))))))))))
30 godina koristim telefone, fiksne, stare, nove, najnovije, javne i nikad mi nista nije bilo.... nabijem i vas i naucnike koji obasipaju eter floskulama ovakvih šitova od clanaka.
Gledam Banat, Srem i Bačku s Fruške Gore, gledam tako a u duši lom. Tu je nekad, kažu knjige - bilo more, čekalo me pa presušilo. Rođeni sam moreplovac ko Magelan, il još bolje ko admiral Kuk. U ravnici usred njiva gubim elan, nasukan u žitu morski vuk. Mog mora nema i ne znam šta da radim, moj stari kaže da ni Dunav nije loš. Mog mora nema, al ja živim u nadi, da možda, ipak, negde srešćemo se još. Život mi je zato gorak kao tonik, tuga moja bez kraja i dna. Al na sreću tu je Mesec svetionik vodi me kroz plave vode sna. O, gde baš mene da tako nešto snađe, Ovo je priča i za suze i za smeh. Poneki mornar možda ostane bez lađe, ali bez mora, to je izuzetan peh.