Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda mi i ne treba ta masina!!!
Znači može stakleni pleh i tupi noževi u perilicu
Sve osim kristala kojeg i nemam perem u masini i nikad nikakvih problema nije bilo.
Ja sam to rijesila veoma jednostavno; ne kupujem posudje, ili dodatke za kuhanje, koje nije perivo u masini za pranje sudja. Amen. Kupila sam je da je koristim, a ako pola sudja moram prati na ruke dok masina stoji ugasena, sta ce mi onda masina?! 🙂
Najbolje onda ručno 😅
Gace i carape.
Praktično ništa
dilda, vibratore i sl.
Ja sam imao masinu, sta god stavis opere a bila stara 20 godina. Ma sud, skorilo se a opere. Natrpam je napuci se, super opere. Kila senfa skoritog, gebe od mesa, po coskovima, opere. Ma sta god. Nevjerovatna masina bila. Sad kad je nemam vise vidim kako mi nedostaje. Samo metnes, ukljucis, izvadis i to je sve. Nisu sve masine iste vjeroispovjesti, vecina ih nemoze ni primirisati kad se jelo osusilo i skorilo. Ova moja bila 100% perfekcija.
Hranu :)