Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak i za tusiranje mozemo vodu u kuhalu ugrijati, ko je lud da pali bojler… 🤣🤣
I svim ovim komplikacijama uštediš mjesečno 2,45KM...
Kod mene se pokvarilo dugme za automatsko gašenje, zna kuhati po pola sata dok ne skontamo..
u mene prije 3 mjeseca crko prekidac od plate i sad se ne moze nikako ugasit, na jedinici stoji uvijek. zato kad hocu prokuhat vodu uvijek vrela plata, samo je pojacam i zacas prokuha.
i meni kuhalo dok nije otiso motor 😄😄😄😄
Iznenađeni smo odgovorom.
mikser 😃
prosjecno kuhalo: 1800w, mikrovalna 1100w, reso 1500w, pa sad vidite koje je najjeftinije
evo me u Dizeldorfu...kupam se na kuhalooo
Žena u špajizu
Električno špahre.
E nije nego indukcijsko električno kuhalo ili rešo. Na paketu piše da šteti el.energiju 50%. Jedino piše kinesko i pokvaren mu termostat, greška E2 se pojavi ponekad, ali to se popravi kad se resetuje tj isključi i uključi. Kako kad. Cijena oko 100 kermi.
junetina,upali i ono od rerne,jos ces prije popit,nek zeze u dzezvu sa svih strana,lud si,ali da se malo nasmijemo,jebo vise Dodika i 9 januar.
uzas od teksta, sta je pisac htio reci nezna niko
2+2=5
Da nije trebala dvotacka u naslovu?
Sponsored by Fadil Novalić
Ja stručnjaka u kliksu
Bravo za informacije, bas edukativno, jesu li ovo oni novopromljeni novinari?!