Kuća i ured
82

Spazio Caffé Manuel Sarajevo u novom ruhu: Mjesto gdje se kafa udiše, degustira i doživljava

Spazio Caffé Manuel, italijanska kafeterija i prvi otvoreni objekat franšiznog lanca kafeterija Manuel Caffé branda, u srcu Sarajeva, ponovo je sa vama i svoj 5. rođendan dočekuje u novom ruhu i sa bogatijom ponudom.

Osim u novom enterijeru, moći ćete uživati i u novoj ponudi napitaka od kafe i čokolade, bogatijoj ponudi deserta i kolača, kao i vrhunskom, izvornom talijanskom sladoledu, koji su proizvodi naše radionice. U pripremi, posebna pažnja se pridaje svježini i kvaliteti svih sirovina.

"Kutak zdravlja“ je pravi užitak za sve one koji preferiraju zdrave napitke od voća i povrća, te nudi mogućnost gostima da sami izaberu sastojke. Naši najmlađi gosti mogu uživati u posebnoj ponudi prilagođenoj samo za njih.

Pogledajte proces nastajanja vašeg omiljenog napitka Latte macchiata u Spazio Caffé Sarajevo!#lattemacchiato #spaziocaffe #sarajevo #coffee

Posted by Spazio Caffé Sarajevo on 8. Maj 2015

Spazio Caffé Manuel predstavlja kutak posvećen talijanskoj kulturi ispijanja espressa, koja je prepuna tradicionalnih rituala, mirisa i okusa. Kao produžena ruka firme Complex d.o.o. Sarajevo, odličan je predstavnik Manuel Caffe' brand-a i pruža mogućnost uživanja u vrhunskom espressu i širokoj paleti kafe napitaka, osmišljenih od strane poznatih talijanskih barista.

Kulinarska ponuda je praznik okusa i kreativnosti za sve koji uživaju u bogatom doručku ili pak laganom ručku. Aperitiv ili par zdravih zalogaja nakon napornog radnog dana sigurno je pravo osvježenje.

Posjetite nas u ulici Radićeva 11 i uživajte u novom enterijeru i bogatoj ponudi. Budite sa nama i narednih 5 godina, a mi ćemo se potruditi da opravdamo ukazano povjerenje. Više informacija pronađite i na Facebook stranici Spazio Caffea.