Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo izgleda...
TAMAN ZENI DA KUPIM :)
E sto si ti fin, blago tvojio zeni pa mislis na nju. ;-)
SAV SAM TI TAKAV :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jeftinije mi na lastovu. samo 10 lipa godišnje po kvadratu. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zemlju-dobijete-skoro-besplatno-ako-zelite-zivjeti-na-lastovu---340402.html
jbg nemam sitna da ga uzmem
...ovih 300.000 sam kratak...
...fala ti...nema druge, moram ladaru prodat :)
...u ovom dvorcu? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bakir je vec dao "kaparu"
Jebo vas Zlatko, Dragan, Bakir, Fahro, Zeljko i svi ostali. Moze li vam ijedan komentar proci bez njihovog spominjanja? Pu jbm ti ogranicenost. Ne zna sta napisati, daj spomeni politicare u negativnom kontekstu bice like-ova. Pu pu pu. Muka mi je od njih jos ih ti radi like-ova ovdje spominjes. Aaa povratit cu.