|

Španski dvorac "na vodi" se prodaje za tri miliona eura

Španski dvorac "na vodi" se prodaje za tri miliona eura
13
Klix.ba
17.6.2014. u 08:29
25
komentara
13

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Španski dvorac koji je tokom godine šest mjeseci okružen vodom i do kojeg se može doći isključivo čamcima sada je dostupan na tržištu i prodaje se za nešto više od tri miliona i 300 hiljada eura.
Dvorac se nalazi u španskoj pokrajini Avila rezervatu prirode. U cijenu su uračunati, osim dvorca, i 10.000 kvadratnih metara zemljišta koje čini ostatak otoka, kao i privatni mol tako da vlasnik može dolaziti i odlaziti brodom, odnosno čamcima.

Ovo mjesto se nalazi sat vremena putovanja od španskog glavnog grada Madrida. U dvorcu se nalaze brojne terase na kojima se možete sunčati, ogromna banket sala, kao i potpuno opremljena teretana. Pored toga u njemu je i nekoliko spavaćih soba, trpezarija i drugih prostorija.

Dvorac ima sve karakteristike moderne kuće, uključujući i solarni izvor električne energije, centralno grijanje, klima uređaje i veliki kamin.

Donedavno se dvorac koristio kao hotel koji nudi apartmene i dvokrevetne sobe za do 34 osobe. Ljubitelji golfa koji su spremni platiti navedeni iznos za dvorac, imaju i golf teren udaljen sedam kilometara odavde.

Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...