Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
all in one 😅
Herbert Shelton je sirče smatrao otrovom, opasnijim od alkolhola, i zabranio njegovo korištenje, naročito za unutarnje svrhe tj prehranu. Takođe je ismijavao ideologiju da bakterije uzrokuju bolesti i pokušaje čiščenja i liječenja organizma spolja. Samo je preporučio zdravu živu hranu a to je voće, povrće, orašaste plodove. A bacit žitarice, začine, bilo šta vještačko, i kuhano. Nego otklonite uzrok bolesti. Gljive na nogama nastaju od jedenja keksa.
mutave posrbice to samo znaju popit
@Ramayana1 pa i nije neko razblaženje 1:2.
Ako je toliko jako da skida hrđu, zapitajte se je li pametno oprati kosu sa istim?
@chipmunk poenta je u omjeru. alat potapas u nerazblazenom.
@chipmunk to je i herbert shelton skontao, isto kao i lijekovi državni, tako i alkohol, sirće, so i ostali otrovi, ubiju bakteriju ali i nas, nego spriječit uzrok
PRIKAŽI ODGOVORE (3)