Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji k*raaaaaaac
A ispravili ste... Neka, neka - trudite se. Podrzavam!
Kako mislite: "Sprječiti da se hrana NE POKVARI"?!?!?!?! Valjda ste mislili: " Sprječiti da se hrana POKVARI!"
U duboku kuhinjsku posudu nalit puding od vanilije, umočit ga par puta i iskat od neke maturantice il brucošice da sve to obliže i da ga posisa dok ne dođe i do prirodnog pudinga od vanilije iz testisa.
@Zovik1Hadzici. Smanji pornice. Vidiš da si podivljao
"Ako još uvijek ostavljate hranu u plastične posude koje ste naslijedili od majke, svekrve, ili nekog drugog, vrijeme je za osvježavanje tog kuhinjskog segmenta" ahahahahahhahahah ovo me podsjeca na Đuru i Đurine kucne carolije hahahahahaah cuj od svekrve ahahahaahahahahahahaahahahah