Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb'o mater ako niste vec ovo objavljivali...
Ne pomalo nego jako naivan komentar autora da je razlog ovakve zgrade nemogucnost unosa novca u zemlju. Svi giganti ulazu u ono sto je najvrijednije-zaposlene.! Ako su oni zadovoljni ostvarice bolje rezultate,manje ce biti bolesni,bice kreativniji i angaziraniji. Plata je najslabiji stimulans! Zadovoljstvo radnim mjestom je prvo po vaznosti.
Pa majku mu, za ocekivati je da su "zurnalisti" akademski gradjani sa solidnim znanjem u mnogim oblastima. Printane ili digitalne ali medije prate i neki drugi ljudi, a ne samo "musl,srb,hrv":)
...'vako će i u menemi firma...sutra...
i ja razgledao i nista ....odoh dalje...
google my friend :) inace moj dobri poznanik iz stranke :P
Razgled'o,.....zdra'o !