Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci da ostavim nered i odem na posao, pa kad dodjem, rasklanjat taj nered, ko da mi nije bilo dosta radit cijeli dan
Ma slušam ja tebe 🤣🤣🤣ne postoji to jutro da nadmadrac ne podignem posteljina se sklapaju ni ajde ne laprdaj,.Ma opet ću prije ja dehidrirani radeći to nego grinje.
iskreno nista glupljr nisam procitala
Ccc
"rekao je objasnio je doktor Karan Rajan." Jasno mi je da smo generalno polupismeni, ali mi ne bude jasno zasto nema neko da kontrolise tekstove. Pa sve je copy-translate-paste, jel vas stid plata vasih urednici?
Ajde mrsh Cuj da ne pospremim krevet nakon budjenja🙄 Znaci,imam djecu i oni su stvorili naviku da namjeste posteljinu kako treba. Lijepo za oci,jos ljepse kada navecer treba spavati da se ne zamaraju da zategnju jorgan....sve tik nakon budjenja. Dok voda za caj prokuha,mi obavimo taj posao.
uvijek sam bio ispred doktora i preporuka