Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovdje zavrsavaju pare od prosnje na ulici po cijelom svijetu?
Imperija zvana:"daaaj jeeednu maaarku".
BBC je imao jednu emisiju o romima iz Rumunije, pratio je sve i snimao njihovo organizovano prosjacenje po Londonu. Pratio ih je i u Rumuniji gdje je vidio slicne gradjevine sto su izgradili prosjacenjem. Veoma unosan posao za glavne, a sitna raja ostaje sitna. Novinar nam nije rekao kojim poslom se bave, jer za sav taj raskos moras dobro zaradjivati. I to u Rumuniji.
Ma nisam nikakav nacionalista ni radikal, meni ne smetaju ali mi ide na zivce kad krive sve druge za svoj položaj u drustvu. Cinjenica je da su sami krivi, i ja da imam 4 zene i 12 djece ne bi mi plata mogla bit samo za brasno..
dobri za Auschwitza
Mi bosnje, a vala i srpske i hrvatske bosnje pa i sire, za ovih 20 godina smo pokazali da nismo nista bolji..
zaboli me glava od ovog kicha
Markica po markica...."kućica"
Pa vi mislite da ste bolji od cigana 😆😆
Ileana pljunuta munira
Bogati koliko god da bili opet u dusi imaju svoje odlike,.... sareno i pretjerano. Ali to su oni, sta da se tu prica, tako vole i nikako drugacije. :-)
Nije bitno na kojem su dijelu svijeta, svi su isti, siromasni prodaju zeljezo i prose, bogati ovako naprave nesto sto lici na zamak, a oni pametni vode nevladine organizacije i mlate pare od kojekakvih fondova i države..
...kič. do besvijesti.
@puJdoo ...štaš. pismen.